Hopp til hovedinnholdet

Nettstar blir en del av Altibox-familien

Nettstar AS har signert Altibox-partneravtale med Bergen Fiber. Nettstar er leverandør av telekomløsninger til privatmarkedet, bedrifter og boligbyggelag/sameier med lokal forankring i Alver kommune, og de har over 15 års erfaring med utbygging av bredbånd.

10. mars 2021
Bergenfiber-nettstar-utbygging

Nettstar blir en del av Altibox-familien

Nettstar har signert partneravtale med Bergen Fiber og blir Altibox-partner med fokus på våre kundesegmenter i Nordhordland.

- Vi er stolte av å få Nettstar som partner og imponert over veksten deres, spesielt i Alver kommune, sier administrerende direktør Tore Nyhammer hos Bergen Fiber.

Nettstar blir nå leverandør av lynraskt fibernett og Altibox-underholdningstjenester i Nordhordland, og Bergen Fiber gleder seg over at kundene setter pris på innsatsen som legges ned for å tilby gode opplevelser.

Fakta Nettstar

Nettstar AS er en lokal leverandør av telekommunikasjonsløsninger til privatmarkedet, bedrifter og boligbyggelag/sameier. Nettstar har lokal forankring i Alver kommune og har mer enn 15 års erfaring med utbygging av bredbånd i Vestland fylke. Nettstar startet med leveranser av radiobredbånd og har utviklet seg til å bli en totalleverandør av telekomløsninger basert på radio- og  fiberteknologi.

Nettstar prosjekterer og bygger ut fiber og radionett i Vestland fylke og drifter eget nett både til private og bedrifter. Nettstar har som ambisjon å tilby det ypperste av innholdstjenester som Smarte Hjem,  IoT (sensortjenester), streamingtjenester m.v.

 

Kontaktpersoner

Nettstar: Helge Vindenes, styreleder, mobil 408 70 404, helge@nettstar.no

Bergen Fiber: Tore Nyhammer, adm.dir., mobil 913 48 038, tore.nyhammer@bergenfiber.no