Hopp til hovedinnholdet

Altibox-partnerne har de mest tilfredse bredbåndskundene for 11. året på rad

- Vi vil veldig gjerne takke kundene våre for disse gode tilbakemeldingene. Vi er stolt leverandør av Altibox i vårt område og gleder oss over at kundene setter pris på innsatsen vi legger ned for å tilby dem gode opplevelser, sier administrerende direktør Tore Nyhammer hos Bergen Fiber AS.

2. november 2020
web_epsi2020

Altibox-partnerne har de mest tilfredse bredbåndskundene for 11. året på rad

- Vi vil veldig gjerne takke kundene våre for disse gode tilbakemeldingene. Vi er stolt leverandør av Altibox i vårt område og gleder oss over at kundene setter pris på innsatsen vi legger ned for å tilby dem gode opplevelser, sier administrerende direktør Tore Nyhammer hos Bergen Fiber AS.

Mandag 26. oktober la det uavhengige analysebyrået EPSI Rating Norge frem resultatene fra sin undersøkelse av kundetilfredsheten i bredbånds- og tv-bransjen. Altibox går seirende ut av samtlige kategorier: Bredbånd privat, bredbånd bedrift og digital-tv privat.

– Altibox viser nok en gang at de tilbyr en bredbånds- og tv-løsning som er bedre enn hva konkurrentene tilbyr. Tilbakemeldingene tyder på at Altibox ligger et steg foran konkurrentene når det gjelder å kunne tilby løsninger som møter kundenes krav og forventninger. Det er imponerende å ligge på topp 11 år på rad. Et stabilt og godt internett i kombinasjon med en brukervennlig tv-løsning gjør at Altibox fremstår som en pålitelig leverandør som er godt rustet til å ta vare på morgendagens telekomkunder, sier daglig leder Fredrik Høst i EPSI Rating Norge.

I år ga Altibox-kundene en score på 68,2 poeng av 100 på tv, 68,7 poeng på bredbånd og 74,8 poeng på bredbånd i bedriftsmarkedet.

– Jeg tror at kundene setter pris på døgnåpen kundeservice og vår lokale tilstedeværelse, sier administrerende direktør Tore Nyhammer hos Bergen Fiber AS.

EPSI, kundetilfredshet bredbånd privatmarkedet 2020:

 1. Altibox: 68,7
 2. HomeNet: 62,9
 3. Telenor: 61,2
 4. NextGenTel: 58,4
 5. Telia/Get: 58,2

Øvrige bredbåndsaktører: 63,7
Bransjesnitt: 62,7

EPSI, kundetilfredshet tv-distribusjon 2020:

 1. Altibox: 68,2
 2. RiksTV: 64,8
 3. Canal Digital: 64,5
 4. Telenor: 60,5
 5. Telia/Get: 57,1

Øvrige leverandører: 65,0

Bransjesnitt: 63,0

EPSI, kundetilfredshet bredbånd bedriftsmarkedet 2020:

 1. Altibox: 74,8
 2. Telenor: 68,5
 3. GlobalConnect: 66,5

Øvrige leverandører: 68,9

Bransjesnitt: 69,1

EPSI Rating Norge foretar en nasjonal og uavhengig måling av kundetilfredshet og lojalitet innen telekombransjen.