Hopp til hovedinnholdet

Underholdningsvanene stiller krav til den digitale infrastrukturen

TV- og underholdningsvanene våre er i forandring. I dag er alle sin egen kringkastingssjef og ser akkurat det de vil, når de vil, hvor de vil. Det er vel og bra, men det stiller også mye større krav til den digitale infrastrukturen enn tidligere.

16. mars 2020
Laptop-lol_hero

Underholdningsvanene stiller krav til den digitale infrastrukturen

TV- og underholdningsvanene våre er i forandring. I dag er alle sin egen kringkastingssjef og ser akkurat det de vil, når de vil, hvor de vil. Det er vel og bra, men det stiller også mye større krav til den digitale infrastrukturen enn tidligere.

Derfor oppgraderer vi nå alle våre borettslag som har «gammel» teknologi, til tipp, topp moderne fibernett. Med vårt fibernett i hus er beboerne i borettslagene garantert superraskt internett til hele familien og Norges beste digitale tv-tilbud – enkelt, stabilt og problemfritt, til en god pris.

Mannsverk er rigget for fremtiden

Et av borettslagene som nylig er oppgradert til skikkelig fiber er Mannsverk – et av Norges aller største borettslag. Her har rundt 600 leiligheter fått byttet alle kabler og alt kundeutstyr og er nå på et flunkende nytt fibernett installert av våre hyggelige montører. Med fiberoptisk bredbåndsnett er hele Mannsverk rigget for fremtiden og klar for alle fremtidige krav og mulighetene i den digitale infrastrukturen. En investering som også slår positivt ut på boligverdien.

Fleksible løsninger og Norges mest fornøyde kunder

Vi har en av markedets mest fleksible, kollektive løsninger. Fibernettet vi bygger er fremtidens digitale infrastruktur, og TV- og underholdningsplattformen vi leverer sammen med Altibox, er kåret til Norges beste ni år på rad.* I tillegg har vi også Norges mest fornøyde TV- og internettkunder.** Det viser at det vi leverer også fungerer som vi lover.

De siste årene har vi også merket en markant økning i interesse fra borettslag, sameier og boligbyggere som ønsker å vite mer om våre fleksible TV- og internettløsninger. Det synes vi er veldig kjekt.

Gode løsninger for ladestasjoner

Elbilen har definitivt kommet for å bli, og behovet for ladestasjoner til elbiler i borettslag er stort. Kravene til sikkerhet og løsninger blir strengere og strenger etterhvert som den norske elbilparken øker. Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi nå også hjelpe eksisterende og nye kunder med gode og sikre løsninger for lading og energimåling. Her er rettferdig fordeling av strømkostnadene, enkel administrasjon og ikke minst minimale kostnader for borettslaget viktige stikkord. Ikke nøl med å kontakte oss.

Jan-Petter-778 (smil)

Ønsker du å vite mer om våre tilbud og løsninger er det bare å sende meg en e-post, så kommer jeg raskt tilbake til deg.

Jan-Petter Liby
Avdelingsleder Borettslag
993 89 140
janpetter.liby@bergenfiber.no

* EPSI 2018
** Norsk Kundebarometer 2019