EL-sykkel, et godt alternativ til bilen

Ved inngangen til et nytt år er det naturlig å sette seg nye og ambisiøse mål. Bergen Fiber, som stolt Miljøfyrtårn, er intet unntak. Vi ønsker blant annet å bidra til økt fokus på helse- og miljøfordelene ved å sykle til og fra jobben – hele året.

17. juni 2019
BergenFiber_aktuelt_banner_elsykkel

EL-sykkel, et godt alternativ til bilen

Ved inngangen til et nytt år er det naturlig å sette seg nye og ambisiøse mål. Bergen Fiber, som stolt Miljøfyrtårn, er intet unntak. Vi ønsker blant annet å bidra til økt fokus på helse- og miljøfordelene ved å sykle til og fra jobben – hele året.

Forskning viser at sykling til og fra jobb halverer risikoen for kreft og hjertesykdommer. Også EL-sykkel bidrar til vesentlig bedre helse. Vi har derfor kjøpt en EL-sykkel som de ansatte fritt kan benytte både til/fra jobb, men også til fine sykkelturer i den flotte naturen i og rundt Bergen.

Bare fordeler

Jo flere som tar sykkelen fatt, jo bedre plass blir det på bussen og banen for de som ikke vil eller kan sykle, og jo mindre kø blir det på veiene for de som trenger bilen. Det skal heller ikke stikkes under en stol at de nye bompengestasjonene som snart vil omringe Bergen er et godt argument for å ta sykkelen fatt.

Jomfruturen

Vår administrerende direktør Tore Nyhammer tok jomfruturen med sykkelen på piggdekk, han håper alle ansatte vil omfavne initiativet og ta sykkelen flittig i bruk fremover.

Adm. dir. Tore Nyhammer i Bergen Fiber.